Echtscheidingsadvocaat nodig?
Bel vrijblijvend: 0512 - 79 90 57
Home > Familierecht
familierecht drachten

Familierecht in Drachten

Wanneer u besloten heeft dat uw huwelijk niet langer stand kan houden en een echtscheiding de beste oplossing biedt, komt u voor veel vragen en te regelen zaken te staan. Hoogstwaarschijnlijk is dit de eerste (en de laatste) keer dat u gaat scheiden en u heeft hier dan ook weinig tot geen ervaring mee. Woont u in Drachten of omgeving van Drachten en heeft u een specialist nodig op het gebied van familierecht? Dan zit u bij ons goed.

Wij zijn gespecialiseerd in het familierecht, dus bij ons kunt u zeker zijn van professionele begeleiding. Wij zorgen ervoor dat het echtscheidingproces zo prettig mogelijk verloopt en wij nemen ook graag de tijd voor uw persoonlijke verhaal. Deze periode is namelijk al moeilijk genoeg. Of u nu zelf degene bent die de keuze tot ontbinding van het huwelijk maakt, uw echtgenoot of u gezamenlijk tot het besluit bent gekomen, in alle gevallen kunt u bij ons terecht. Wij staan u met raad en daad bij en zullen u voorzien van gedegen adviezen en ervoor zorgen dat het gehele proces zo probleemloos en snel mogelijk verloopt.

Daarnaast kunnen wij u ook bij staan bij het leggen van contacten met andere partijen, zoals een notaris voor de verdeling van de echtelijke woning. Wij laten u niet in de kou staan in de moeilijke periode.

Alle familierecht kwesties

Bent u op een andere manier in aanraking gekomen met het familierecht in Drachten? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn uw specialist in alle familierecht kwesties!